Oven voorverwarmen op 170 graden
gram zachte boter samen met de suiker opkloppen
voor 1 de eieren toevoegen en erdoor mixen
Voeg nu het zout en de vanille extract toe en roer door
Meng in een bakje de cacoapoeder met de rode kleurstof en voeg toe
Voeg dan de helft van de bloem en de helft van de karnemelk toe en mix door elkaar
Voeg vervolgens de overige bloem en karnemelk toe en mix tot een glad beslag
Meng nu de bakpoeder samen met de azijn (gaat bruisen) en giet direct bij het beslag
Roer weer goed door
Verdeel nu het beslag over 2 ingevette bakvormen van 24 cm doorsnede
Zet in de oven voor ongeveer 35 minuten
Controleer bij 30 minuten de cakes even door er met een sateprikker in te prikken, als de sateprikker er schoon en droog uitkomt is deze goed, bak anders nog iets langer
Laat daarna de cakes afkoelen
Maak in de tussentijd de frosting door de witte chocolade te laten smelten(doe dit door een kom met de chocolade erin boven een pan heet water te hangen)
Als alle chocolade gesmolten is laat dan iets afkoelen tot kamertemperatuur
Mix met de mixer de boter glad, voeg de roomkaas toe en mix weer goed to een glad mengsel
Voeg nu de afgekoelde maar nog wel vloeibare chocolade toe
Vul de cake nu door op de eerste laag red velvet cake een laag frosting te smeren
Leg daarbovenop de andere red velvet cake en smeer vervolgens de hele cake in met de resterende frosting