Ga terug
Arretjescake

Arretjescake

5 van 4 stemmen
Print Pin
Voorbereidingstijd: 2 uur
Totale tijd: 2 uur
Author: Cake recept

Ingrediƫnten

  • 200 gram biscuitjes/volkorenkoekjes
  • 200 gram bruine basterdsuiker
  • 150 gram boter
  • 50 gram pure chocolade
  • 60 gram cacaopoeder

Werkwijze

  • Vet de cakevorm in en leg er een stuk bakpapier in
  • Smelt de boter in een steelpannetje op zacht vuur
  • Meng door de boter de cacoa en de bastersuiker
  • Smelt de chocolade en roer deze door het mengsel
  • Breek de koekjes boven het mengsel en roer nogmaals goed door, doe het in een cakeblik en druk het geheel goed aan
  • Zet het cakeblik 2 uur in de koelkast en haal dan de cake uit de vorm, snijd met een scherp mes de arretjescake in plakken